MatterView's 3D & VR Locationview

Innovatieve 3D & VR technologie in Nederland

MatterView geeft uw website bezoekers middels  innoverende 3D & VR technologie de mogelijkheid om met een Locationview interactief en virtueel (via PC, tablet of smart-Phone) door een locatie te wandelen, op overeenkomstige wijze als Google Streetview. Het grote verschil met de huidige video’s en 360-graden filmpjes is dat de bezoeker via de virtuele 3D- & VR-Showcase van MatterView zelf de controle heeft over de manier waarop hij of zij een ruimte ervaart.

De 3D & VR technologie produceert uit overlappende 2D foto’s in een innovatief 3D-net een interactieve & virtuele 3D-Locationview. Zodra u uw MatterView Locationview online deelt, kunnen anderen uw locatie ervaren alsof ze hier daadwerkelijk aanwezig zijn.

De 3D-Locationview biedt drie opties: 

 1. Als bezichtigingsmodus:
  vanuit elk standpunt in de locatie, alsof je er zelf midden in staat.
 2. Als poppenhuismodus;
  in één oogopslag een perfect totaalbeeld van de ruimtelijke indeling van het gehele gebouw of per verdieping.
 3. Als plattegrondmodus;
  2D weergave van elke verdieping afzonderlijk.

De VR-Locationview biedt als 4e optie:  

    4.  een beleving van fysieke aanwezigheid op de locatie !

MatterView is “Production-Ready” (PR3D)

Via de “Production-Ready” Locationviews kunnen bezoekers de gehele locatie vanuit bijna elke mogelijke kijkhoek bekijken. Waar ze zich ook in het virtuele model bevinden, kijkers krijgen het gevoel alsof ze zelf op de locatie aanwezig zijn, vanuit het comfort van eigen kantoor of huiskamer.

De mogelijkheden met 3D&VR Locationviews van de locaties zijn grenzeloos. Kijk naar het poppenhuismodel van bovenaf, draai het rond en plan de logistiek. Duik in het poppenhuismodel en loop door de zalen en in de kamers. Zweef boven de vloer en zie alle mogelijke camerahoeken. Bekijk de plattegronden, neem metingen, maak notities en deel dit alles met anderen online.

De 3D-Locationviews zijn online of via een link bereikbaar en kunnen worden bekeken op elke moderne computer, mobiele telefoon of tablet en inmiddels ook met een VR-Headset (bijv.: Google Cardboard en Samsung Gear VR).

Een 3D-Workshop voor multi-users

Structurele gebruikers van MatterView Locationviews kunnen met een persoonlijke inlogcode zelf de controle & beheer over de MatterView 3D-Locationviews verkrijgen voor instellingen zoals:

 • Publieke toegang via het internet of juist afscherming voor privégebruik.
 • Het maken van Screenshots, deze zijn mogelijk van de gehele 3D-Showcase.

Plattegrond School

It’s the View that Matters!

De bezoeker ziet alles wat deze van de locatie wil zien en niet alleen datgene wat de cameraman of fotograaf wil dat men ziet. De 3D-Locationview biedt een perfect totaalbeeld en het maakt de locatie volkomen transparant. De VR-Locationview met een VR-Headset is extra meeslepend en boeiend omdat kijkers een cognitief gevoel van fysieke aanwezigheid op de bekeken locatie ervaren.

Maak VR uw Mobiele Strategie!

Grote bedrijven investeren fors in Virtual Reality zoals: Google, FaceBook, Samsung. Voor het eerst is mobiele media beter dan desktop media! Inmiddels zijn er al meer dan 5 miljoen Google Cardboards en 1 miljoen Samsung Gear VR’s verkocht!

Betaalbaar, effectief & efficiënt

Marketing- & productie technisch gezien is er geen betere manier om een ??locatie aan te bieden en er is geen betere manier om uit de vele locaties te kiezen. Maak hier gebruik van! MatterView maakt alle (binnen) locaties realistisch virtueel zichtbaar voor een zeer betaalbare prijs.

Futureproof

Doordat u met deze 3D-technologie uw promoties op een hoogwaardige, realistische manier aanbiedt, onderscheidt u zich positief van de concurrentie en zal ook het onderscheidend vermogen van uw website verder toenemen. De klant zal gemakkelijker voor uw bedrijf kunnen kiezen doordat MatterView een moeilijke keuze eenvoudiger maakt. Met MatterView loopt u voorop in de standaard van morgen.