Uw MatterView 3D&VR-Showcase

De Showcase is rechtstreeks te bekijken middels bovenstaande Thumbnail en/of via de Link (zie onderstaande kader)

Plaatsingsinstructies Thumbnail

Basisinstructies

  1. Identificeer de webpagina’s waaraan u de 3D-Showcase wilt toevoegen. U kunt de thumbnail of link op zoveel webpagina’s plaatsen als gewenst.
  2. Voeg de volgende code toe aan de HTML-broncode voor die webpagina. Exacte instructies zijn afhankelijk van uw website (zie de volgende secties).
https://locationview.nl/3d-showcase/erasmus-paviljoen-eur/fullscreen/

<iframe width=’853′ height=’480′ src=’https://matterview.nl/3d-showcase/erasmus-paviljoen-eur/fullscreen/?embedded’ frameborder=’0′ allowfullscreen=’allowfullscreen’></iframe>

<div id=’wp3d-1104′><a href=’https://matterview.nl/3d-showcase/erasmus-paviljoen-eur/fullscreen/?embedded’>LOADING – Visit VIRTUAL “Erasmus Paviljoen” @ Erasmus Universiteit Rotterdam</a><script src=’//s3-us-west-2.amazonaws.com/wp3dmodels/js/embed-iframe.js?id=wp3d-1104′></script></div>

Een CMS van derden gebruiken

Als u een CMS (content management system) van derden, zoals WordPress, Drupal, Wix, Zendesk, Medium, enz. gebruikt om uw website te beheren, moet u de HTML-broncode voor die pagina openen.

De algemene stappen zijn:

  1. Log in op uw CMS-backend
  2. Zoek het bericht / pagina / artikel dat u wilt bewerken
  3. Zoek een pictogram dat lijkt op  </> om de broncode te openen.

Het volgende voorbeeld is voor het Helpcentrum van Zendesk.

U hebt enige HTML-kennis nodig om door de code te navigeren om precies te vinden waar de <iframe> -code moet worden geplakt.

Voor sommige CMS’s (zoals Zendesk) moet u “onveilige HTML toestaan” om een ??iframe uit te voeren. Maak u geen zorgen, een 3D&VR-Showcase is niet gevaarlijk 🙂

WordPress.com

WordPress.com staat standaard geen iframes toe, dus de eenvoudigste manier om 3D&VR-Showcase te embedden is om de link in het bericht in het tabblad Visual te plaatsen en WordPress zal het in een embed veranderen. Bijvoorbeeld:

 

WordPress CMS

Websites die de WordPress CMS gebruiken , laten iframes toe, dus u kunt de iframe-code rechtstreeks in de post plakken.

Wix

  • Begin met het bewerken van de pagina waarin u de 3D&VR-Showcase wilt invoegen. Klik op Toevoegen > Meer > Een site insluiten. Er verschijnt een grijs vak. Verplaats het grijze vak naar de plaats op de pagina die u wilt insluiten. Klik op Website-adres invoeren via het grijze vak. Plak de URL in het vak website adress. Je ziet dan de 3D&VR-Showcase in het vak verschijnen.

Directe toegang tot de HTML-broncode

Als u geen CMS heeft waar u wijzigingen kunt aanbrengen, neemt u contact op met de beheerder van uw site en vraag om hulp.

Als u de beheerder bent (of als u directe toegang hebt om de HTML te bewerken), kunt u de code <iframe> rechtstreeks aan de HTML-broncode toevoegen.